Angela Louwe: passie voor wildlife fotografie

De 29-jarige Angela Louwe uit Zaandam heeft net haar studie HBO Communicatie afgerond en is momenteel nog zoekende naar een leuke functie. Tot die tijd werkt zij als postbode. Angela is van huis uit opgegroeid met dieren, is vegetariĆ«r en brengt haar vrije tijd graag door in de natuur met haar camera. Angela steunt Bont voor Dieren door middel van haar prachtige natuurfoto’s.

 

Angela doneert een klein bedrag per maand aan ongeveer 10 goede doelen die te maken hebben met natuur, milieu en dierenwelzijn. Angela: ‘Omdat het geld niet op mijn rug groeit wil ik Bont voor Dieren op een andere manier helpen. Dat doe ik door mijn foto’s ter beschikking te stellen, zodat mensen hopelijk bewust worden van hoe erg het dragen van bont is en hoe het er eigenlijk uit hoort te zien.

 
Omdat mijn grootste passie wildlife fotografie is, ben ik vaak in natuurgebieden om daar dieren te fotograferen. Dat kan ik dichtbij huis doen, maar ook op veel andere plekken in Nederland. Af en toe ga ik ook mee op een fotografiereis. Vogelhutten behoren ook tot de plekken waar ik urenlang kan genieten van de dieren.
 
Met mijn fotografie probeer ik mijn liefde voor dier en natuur over te brengen. Ik wil laten zien dat de natuur belangrijk is en dat die moet blijven bestaan voor zowel mens als dier. Vaak probeer ik de emotie of het gedrag van een dier op de foto te zetten. De foto die Bont voor Dieren als laatste op haar Facebook pagina heeft geplaatst, is toch wel de mooiste herinnering tot nu toe: de foto van de moedervos die haar jong aan het wassen is, terwijl het jong naar de camera kijkt. Het was een erg mooi moment om mee te maken.’
 
Kijk voor meer prachtige foto’s van Angela Louwe op https://www.facebook.com/ALouwePhotography
Interesse in het werk van Angela? Je kunt haar benaderen via angelalouwe@hotmail.com
 
Alle foto’s copyright @ Angela Louwe

copyright @ Angela Louwe

copyright @ Angela Louwe

copyright @ Angela Louwe

Share