Kinderen maken anti-bont poster

 

Kids for Animals en Bont voor Dieren zijn speciaal voor de kids een posteractie tegen bont begonnen. We hebben prachtige inzendingen ontvangen! Het was erg moeilijk om hier 3 winnaars uit te selecteren. Alle deelnemers hebben een presentje van Bont voor Dieren gekregen.

 
“Ik ben Jasmijn Deen en ik ben 7 jaar en ik wil dat niemand bont draagt! Wij hebben heel veel beesten. Roosje en Sjakie zijn twee konijnen, Sammie en Piewie zijn 2 katten en Wiepie en Puppie zijn twee cavia’s en we hebben heel veel guppies. En mijn lievelingsdier is een konijn omdat ie zo schattig is!”

 
Jasmijn Deen

 

Sietske Dijkstra (8 jaar): “Ik houd heel erg van dieren. Dieren mogen niet dood om de vacht te gebruiken voor jassen enzo. Ik vond jullie actie een goed idee. Daarom heb ik een protestbord gemaakt. Hopelijk vinden jullie ‘m ook mooi.”
 

Sietske Dijkstra
 
Ook Roos heeft haar poster opgehangen; “Ik heb mijn poster voor het raam gehangen bij mij thuis. En ik ga morgen vragen of ik er ook een op school mag hangen.”
 
Roos Wuite

 
Alle tientallen inzendingen hangen bij Bont voor Dieren op kantoor. Wij vinden ze allen prachtig en misschien halen wij hier wel inspiratie uit voor een nieuwe campagne!

Share